نورپردازی رستوران
چگونه با نورپردازی رستوران خود را محبوبتر کنیم؟
یکی از جذابیتهای هر رستورانی نورپردازی به کار رفته در آن است. چنانچه سیستم روشنایی و نورپردازی رستوران به خوبی با دکور هماهنگ باشد و محیطی جذاب ایجاد کند، تمامیمشتریان مشتاق حضور در رستوران خواهند بود و روزبروز بر تعدادشان اضافه میشود.
استفاده از وسایل روشنایی مطابق با محیط رستوران و نوع دکور آن سبب جذب مشتری و درجه بندی رستوران میشود.
روشنایی میتواند برجستهترین ویژگی شود. از اینرو باید همانند سایر ویژگیهای رستوران به آن اهمیت داده شود. آگاهی از نحوه بهره برداری از نورپرداری و روشنایی رستوران میتواند تجربهای بیش از صرف غذا برای مشتریان در رستوران بر جای بگذارد.
با نورپردازی مناسب رستوران خود می توانید:
– جوی ایجاد کنید که بیانگر ماهیت رستوران و مشارکت در تجربه کلی مشتری باشد.
– حس تشویق و اظهار خشنودی مشتری را در نخستین دیدار که وارد رستوران میشود، برانگیزید.
– ویژگی رستوران را با برجسته سازی و جلب توجه به موارد خاص در رستوران افزایش دهید.
– شرایطی فراهم آورد تا روحیه افراد طی روز در بخشهای مختلف رستوران تغییر نماید.
انواع اصلی روشنایی
رستورانها باید دارای سه روشنایی اصلی باشند که به هنگام تلفیق نه تنها به طراحی افزوده میشوند، بلکه اهداف و عملکرد آن را تکمیل نمایند.
۱- روشنایی محیطی: نورپردازی سرتاسری و کلی محیط را گویند.
۲- روشنایی لازم: این نوع نورپردازی مختص خواندن منو و آشپزی در آشپزخانه است.
۳- روشنایی برای جلب توجه: این نوع نورها به شکل خاصی و حتی رنگی هم باشند و مکان خاصی را روشنایی ببخشند و سبب جلب توجه مشتری هستند.